Close
Book Your Reservation

Sana Natura

Wie ben ik

In mei 2017 ging ik met klachten (waarvan ik dacht dat ze duidden op een blindedarmontsteking) naar de huisarts. Ik had bij wijze van spreken al een tasje op de achterbank van de auto en dacht: 1 nachtje ziekenhuis en dan is het over. Hoe anders liep het allemaal……. Ik werd voor een echo naar het ziekenhuis gestuurd en voordat ik thuis was had ik mijn huisarts al weer aan de telefoon. De uitslag was niet goed en ik kon diezelfde middag al voor een spoedconsult naar de gynaecoloog. Je regelt oppas voor je kind en nadat de gynaecoloog een aantal onderzoeken heeft gedaan komt daar de uitslag. “U heeft kanker en moet zo snel mogelijk geopereerd worden”.

Je komt in een circus terecht waarin nog meer onderzoeken, familie en vrienden op de hoogte stellen, praktische zaken regelen en nog veel meer aan de orde van de dag zijn. Ik wist al vrij snel wat ik wel en niet wilde qua behandeling en heb een bevriende natuurgeneeskundige gevraagd mij met natuurlijke producten te ondersteunen, zodat ik de geplande operatie zo goed mogelijk zou doorstaan. Ik kreeg een bereiding om mijn lijf voorafgaand aan de operatie aan te vullen met vitamines en mineralen, een kruidenpreparaat om de narcose zo snel en goed mogelijk uit mijn lijf te verwijderen na afloop, een kruidenpreparaat om de wond van binnenuit snel te laten genezen en iets om goed te slapen.

Ik ben Paula van der Velden, moeder van een zoon. Na die dag in mei 2017 bestond mijn behandeling uit slechts 2 operaties en prijs ik mij gelukkig dat het daar bij bleef. Ik ben afgestudeerd als Natuurgeneeskundig klinisch aromatherapeut en in het bezit van het diploma Medische Basiskennis. Ik ben betrokken, secuur, eerlijk en ga tot het uiterste om voor mijn cliënt een goed resultaat te behalen. Daarnaast ben ik docent voor de les ‘Kwaliteit en analysemethoden” en 3 lessen Inhoudsstoffen bij FytArom opleidingen.

Ik geloof in de kracht van de natuur en zet deze graag in om de gezondheid te bevorderen. Ook bij ernstig zieke mensen kan dit voor verlichting zorgen. Ik kan de kanker er niet mee weghalen, maar kan er wel degelijk voor zorgen dat je het behandeltraject beter doorstaat. Ik kan jouw last niet dragen, maar er wel voor zorgen dat die last draaglijk wordt. Ik kan er voor zorgen dat je fysiek zo goed mogelijk de behandeling ingaat en dat je zo weinig mogelijk last hebt van de bijwerkingen. Dit alles is naast jouw reguliere behandeling! Ik zorg er voor dat mijn aanvullende behandeling jouw reguliere behandeling niet in de weg staat.

Share
Share