Close
Book Your Reservation

Sana Natura

Massage

Massage is een wereldwijd bekend begrip. Massage verhoogt het energieniveau en verlaagt het stressniveau, werkt stimulerend en versterkend op lichaam en geest. Massage is een behandelvorm die zowel preventief als genezend werkt en met behulp van aanraking komt u letterlijk weer in contact met uzelf.

U hoeft geen klachten te hebben om het heilzame effect van een massage te ervaren.

Een behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende handgrepen en technieken uit de Oosterse- en Westerse massage-methodieken. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor steeds terugkerende klachten kunnen verminderen. Doordat de energie beter door het lichaam kan stromen voelt u, zich door een behandeling energieker en beter in uw vel.

Om een indruk te geven van de verschillende technieken die ik toepas klik op de verschillende massagevormen. Meestal zal ik een combinatie maken van deze behandel technieken.

Er zijn verschillende behandelingen en consulten mogelijk, kijkt u gerust rond op deze website. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Bijvoorkeur via het contactformulier.

Share
Share