Close
Book Your Reservation

Sana Natura

Aromatherapeutisch consult

Over jou
Sinds de diagnose kanker lijkt het of je de controle over je leven kwijt bent. Je bent lamgeslagen, je slaapt slecht of piekert een groot deel van de dag. Je bent gestart met of staat aan de vooravond van een zwaar behandeltraject. Omdat je slecht slaapt ben je overdag vermoeid, waardoor je minder kan hebben dan je gewend bent. Het lijkt wel alsof het piekeren, slecht slapen en de vermoeidheid elkaar versterken!
De arts gaf al aan dat zij bereid is om slaappillen voor te schrijven, maar je hebt al een hele batterij aan medicatie………

Wat zou het heerlijk zijn als je ’s nachts weer beter slaapt. Doordat je beter uitgerust bent pieker je minder en ben je ook niet zo kribbig naar jezelf en de mensen om je heen……. Je ziet er minder moe uit door een goede huidzorg en omdat je beter slaapt. Je eetlust is weer terug en de misselijkheid verdwenen. Die verlammende angst is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor vastberadenheid en vertrouwen. Je hebt meer energie voor de dagelijkse dingen en je voelt je minder patiënt.

Behandeling
Voor het eerste consult is het nodig een toegestuurde vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tijdens het eerste consult nemen we deze vragenlijst door, bespreken wij de bijwerkingen en breng jij een prioritering aan in de klachten die je graag verholpen ziet. De behandeling wordt zodanig opgesteld dat deze aansluit bij jouw dagelijkse routine. In vervolgconsulten worden de resultaten en voortgang besproken en kan de behandeling worden aangepast als dat nodig blijkt. Ook kunnen hand- of voetmassages of een wikkel/pakking onderdeel zijn van het vervolgconsult.

Na dit eerste consult ontvang je een persoonlijk behandelplan, met daarin een voorstel voor de behandeling. Als je hiermee akkoord gaat, gaat de behandeling officieel van start. Van alle eventuele, op maat gemaakte producten krijg je een schriftelijke bijsluiter, waarin gebruik, opslag en bijzonderheden staan vermeld. Je kunt deze dus thuis op je gemak nog eens nalezen.

Resultaat
Door op natuurlijke wijze de bijwerkingen zoveel als mogelijk te verminderen ben je zowel fysiek als psychisch beter in staat de uitdagingen op je pad het hoofd te bieden en het reguliere behandeltraject te doorstaan. Je weet wat je in kan zetten om de negatieve spiraal van bijwerkingen te doorbreken.

Jouw investering
Een eerste consult (van ongeveer 90 minuten) kost € 90,=, een vervolgconsult (60 minuten) kost € 60,=, exclusief eventueel op maat gemaakte producten. Consulten vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte in Leidschendam; eventueel is een consult via Zoom (zonder extra kosten) of bij de cliënt thuis (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht) ook mogelijk.

Over mij


Sana Natura is een natuurgeneeskundige praktijk, waar de mens (en niet alleen de klacht) wordt behandeld. Aanvullend aan het reguliere behandeltraject zet ik natuurlijke producten in om een scala aan bijwerkingen te verminderen/verhelpen en de negatieve spiraal hiervan te doorbreken. De focus ligt hierbij volledig op kwaliteit van leven en comfort verbeteren. Mijn “therapeutische gereedschapskist” is o.a. gevuld met aromatherapie, kruiden en bijenproducten.

Share
Share