Close
Book Your Reservation

Sana Natura

WORKSHOPS

 

In de verzorgingsproducten die in de winkel te koop zijn zitten stoffen met namen, die amper uit te spreken zijn. Naast de verzorgende ingrediënten zitten er ook conserveringsmiddelen en geur- en kleurstoffen in. Wetenschappelijk is aangetoond dat van alles wat je op je huid smeert, er 10% wordt opgenomen in je lichaam.

Als je gezond bent kan dit een hele tijd goed gaan. Maar als je ziek bent en/of een zwaar behandeltraject ondergaat kan dit nét teveel van het goede zijn voor je lijf. En je wilt een lichaam dat het al zwaar heeft niet nog harder laten werken om gezond te worden.

Goede huidverzorging is van groot belang als je kanker hebt, omdat je huid echt te lijden heeft onder de behandelingen. Je kunt last krijgen van jeuk, eczeem of een extreem droge huid. Daarnaast is het fijn om er goed verzorgd uit te zien. Het beste is dus om alleen natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken, maar waar vind je die? Alle producten in de winkel bevatten minimaal conserveringsmiddelen (anders zouden ze niet in het winkelschap, maar in de koelkast staan!). Zelf maken lijkt een onmogelijke klus….

Niets is minder waar! Bij Sana Natura verzorg ik workshopochtenden met verschillende thema’s, waarin je in een kleine groep leert hoe je zelf verzorgingsproducten kan maken; zonder synthetische geur-, kleur- of conserveringsmiddelen.

Je ontdekt hoe simpel het is om zelf een natuurlijke crème zonder toevoegingen te maken…….

Je leert hoe je thuis (gewoon in jouw eigen keuken) de mooiste verzorgingsproducten maakt……

Je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van de benodigde grondstoffen……

Deelname aan een workshop (van 9.30 tot 12.00 uur) kost € 45,=. Je krijgt 3 zelfgemaakte verzorgingsproducten mee naar huis, mét de recepten zodat je ze thuis nog eens kan maken.

Share
Share